Draadloze koptelefoon voor tv is de oplossing!

logo bstgroup

Nooit geweten dat tv kijken met een koptelefoon op een hele andere Draadloze koptelefoonbeleving wordt. Op aandringen van mijn vriendin heb ik maar de draadloze koptelefoon voor tv aangeschaft. Zelf kijk ik graag televisie voor het slapen gaan, maar mijn vriendin vond het geluid zo vervelend dat we het op deze manier hebben opgelost.

Ideaal!

Het idee kwam van een goede vriend van ons die dit probleem ook ooit eerder had en deze oplossing perfect werkte. Ik was eerst sceptisch, omdat ik had verwacht dat het geluid slecht zou zijn of dat de batterij niet zo lang meeging. Maar het tegendeel is bewezen. Ik heb de draadloze koptelefoon voor tv bij Bstheadsets.com besteld en wat ben ik tevreden! Het geluid is kraakhelder en het apparaat hoeft maar 1 keer in de zoveel tijd opgeladen worden. Meestal als ik ga slapen dan leg ik hem aan de lader en dan is die de volgende ochtend weer helemaal opgeladen.

Omdat ik de televisie steeds heel zacht moest zetten kreeg ik bijna niks mee, maar nu hoor ik alles kraakhelder en ga ik helemaal op in bijvoorbeeld een film.

Ik ben supergoed geholpen door de klantenservice van Bstheadsets.com, omdat ik er zelf geen verstand van had.

Mijn vriendin is dik tevreden en ik ben ook hartstikke tevreden!