Lasersnijden kunststof is heel erg nauwkeurig

logo-flavicon-fleva-250x1001

lasersnijden1-1170x500Voor een opdracht voor een klant was ik op zoek naar een bedrijf dat lasersnijden kunststof heel erg nauwkeurig kan. Toen ik het internet hiervoor op dook kwam ik al snel terecht bij Fleva Products. Het bedrijf Fleva products is gespecialiseerd in onder andere lasersnijden kunststof.

Lasersnijden

De bedoeling was om in een bepaald materiaal een speciale print te laten snijden. Het printjes was heel erg fijn en daarom kon dit niet met de hand gedaan worden. Op de website van Fleva Products stond dat zij doormiddel van lasersnijden heel erg nauwkeurig in een stof kunnen snijden.

Een van de voordelen om dit via een laser te doen was dat het materiaal na de laserbehandeling eigenlijk niet echt behandeld moest worden. Op deze manier zou het printje er ontzettend scherp uit te komen zien.

Nadat ik genoeg informatie had verzameld bij het bedrijf heb ik een bestelling geplaatst. De deadline voor de klant naderde en daarom moest alles nog op het laatste moment gedaan worden. Fleva products heeft ontzettend goed werk geleverd en ik was ontzettend tevreden.

De opdracht voor Fleva products was een onderdeel van een heel project en ik moet zeggen dat het project succesvol is afgerond mede dankzij Fleva products!