Giorgio veterschoenen cadeau

logo-vanbommel

Mijn vader was bijna jarig en ik had nog geen cadeau! Door mijn drukke baan heb ik bijna geen tijd om de stad in te gaan en door de volle agenda leek het er op dat het deze week ook niet ging lukken. Het was niet mogelijk om met een saai cadeau aan te komen, omdat mijn vader altijd heel veel moeite in een cadeau steekt voor mij.

Het internet

Gelukkig kunnen we anno 2016 gemakkelijk via het internet bestellen en dat was dus ook de perfecte oplossing voor mijn probleem. Wat ik als cadeau ging halen wist ik nog niet maar ik wist wel dat ik het snel moest gaan bestellen. veterschoen

Na even goed nagedacht te hebben kwam ik uit op de Giorgio veterschoenen. Ik kan mij namelijk nog goed herinneren dat mijn vader alleen dit merk draagt en hier altijd heel erg blij mee is. Gelukkig hebben mijn vader en ik dezelfde schoenmaat dus daar maakte ik mij geen zorgen meer om. Op het internet kwam ik een mooi paar schoenen tegen waarvan ik zeker wist dat hij ze mooi zou gaan vinden. Ik heb al een keer eerder via de Van Bommel website besteld en daarom verliep het bestellen ook soepel.

Het pakketje was net op tijd binnen en mijn vader was heel erg blij met zijn nieuwe schoennen!