Zeer goedkope winkelinrichting dankzij steigerbuizen

Na ruim tien jaar met het oude winkelinventaris te hebben gedaan werd het tijd om het interieur te gaan veranderen. Maar waar kan je een goedkope winkelinrichting vinden? Nou het antwoord kwam veel en veel sneller dan verwacht: bij Fixmetaal natuurlijk! Hier kan je tegen een zeer aantrekkelijke prijs de mooiste winkelinrichting kopen. Wat dacht je van het maken van tafels, kledingrekken, toonbank en zelfs een paskamer behoren tot de mogelijkheid. Slecht met een paar steigerbuizen kan je dit al realiseren.  goedkope winkelinrichting

Met een inbussleutel de totale winkelinrichting in elkaar zetten

Nadat wij eerst alles op papier hadden gezet wat wij nu precies wilden hebben zijn wij aan de slag gegaan. Fix Metaal is een jong, dynamisch bedrijf met een hoge service- en klantgerichtheid. Een groot voordeel is dat je de buizen makkelijk online kan kopen, je hebt hier de keuze uit staal of aluminium en zijn in verschillende diktes te bestellen. Mocht je op de een of andere manier niet in staat zijn om zelf de klus te klaren dan kan je altijd een monteur op locatie te laten komen.

Inmiddels zijn wij een maand verder en ziet onze winkel er weer top uit. De steigerbuizen pronken door de hele winkel, van pashokje tot kledingrek.