Lopen dankzij de Sokschoenen

Normaal gesproken zal je me niet horen klagen, echter is nu het punt bereikt dat ik niet meer normaal kan staan. Mijn voeten doen zoveel pijn dat het niet meer te houden is om nog te lopen.

cropped-softshoesnl

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing hoopte ik het snel te vinden. De pijn is met geen pen te beschrijven en wil hier maar al te graag vanaf.  Zo ben ik terecht gekomen op de website van 2MC waar ik de nodige ondersteuning heb gekregen naar wat ik zocht. Hier hadden ze namelijk de Sokschoenen welke je voeten op de juiste manier ondersteunen. Met deze schoenen kan je alsnog naar buiten om een wandeling te maken. Tevens ook het feit dat het de juiste ondersteuning geeft zodat je lichaam weer in balans is. Ik weet het in ieder geval zeker dat deze schoenen passen bij mij waardoor ik er ook voor heb gekozen om te bestellen.

Nog geen dag later had ik mijn bestelling al in huis. Direct aangetrokken en op de een of andere manier zit het enorm goed.  Vanavond mijn eerste wandeling maken met deze schoenen.