Stijlvolle vintage hoeden

Bekijk de stijlvolle vintage hoeden bij Hatland. Op de website zie je de Vagant, een echt schoolvoorbeeld van vintage hoeden en leverbaar in verschillende kleuren. De hoed Nathalie is trouwens in nog meer kleuren te verkrijgen, en zo is er met de vintage hoeden alle keuze. De vintage hoeden staan door elkaar, dus geen onderscheid tussen dames of heren vintage hoeden. Aan de linkerzijde van de website kun je dat eenvoudig filteren. Anderzijds is het ook wel te zien, de Ocillia, zo’n strohoed met een sjaaltje er omheen is een echte hoed voor dames, terwijl de Yuran een strorieten hoed voor heren is.

Hatland heeft hoeden voor iedere situatie

De vintage hoeden zijn divers. De omschreven strorieten hoeden zijn voor als de zon hoog aan de hemel staat, en dat geldt ook voor de flaphoed Vessel. De Yan is weer de meer universele vintage hoed voor de zomer, het geeft ook veel draagcomfort tijdens een benauwde dag en je kan de hoed ophouden zodra die benauwde dag overgaat in die regen- en onweersbui. Het model Yan zie je daarom vaak op campings en festivals. Op de website kun je aan de linkerzijde ook filteren op seizoen en eventueel eigenschappen. Je kan dus heel gericht een hoed zoeken met een functie.

Ook het juiste adres voor petten, mutsen, en handschoenen

Naast vintage hoeden heeft Hatland andere hoeden in het assortiment zoals het vissershoedje en de regenhoed waar je mee door het tropen kan trekken. Hatland heeft ook de UPF50+ strandhoed die veel bescherming biedt tegen schadelijk zonlicht. De goede maat kun je eenvoudig vinden, want onderaan de afbeeldingen staat een maattabel. Daarnaast heeft Hatland een flinke collectie petten. Daartussen zit veel wat als vintage te omschrijven is, dus je hebt echt alle keuze als het om klassieke hoofddeksels gaat. Voor de winter heeft Hatland mutsen en handschoenen. Alles wat Hatland te koop heeft is van uitzonderlijk goede kwaliteit en de afwerking is netjes.