uniek-naambord-1-8-13-met-slogan

Al een tijd ben ik op zoek naar naamborden deur.  Omdat ik nogal specifieke eisen heb, kon ik niet zomaar een goed naambord vinden voor naast mijn deur. Het naambord moest namelijk bij het huis passen en dan met name de ingang en dat was niet makkelijk.

Gevonden!

rvs_blind_200x100-300x156Nadat ik heel veel winkels af was geweest die het allemaal net niet waren ben ik maar het internet opgedoken. Al snel kwam ik terecht bij UniekNaambord.nl. Het bedrijf UniekNaambord is gespecialiseerd in naamborden. Op de website hadden zij een speciale categorie genaamd “naamborden deur” en dat was precies waar ik naar op zoek was.

Onder deze categorie hadden zij ontzettend veel verschillende soort naamborden. Mijn oog viel op een strak naambord met mooie letters. Het naambord kon ik op de website helemaal zelf samenstellen en ik was al snel tevreden met mijn ontwerp. Uiteindelijk heb ik gekozen om het naambord dat ik wilde hebben voor bij de deur te bestellen.

Toen ik had betaald kreeg ik een bevestigingsmail opgestuurd en mijn bestelling zou gemaakt en verzonden worden. Binnen een week had ik het pakketje met het naambord al binnen en deze moest ik nog alleen ophangen!