Tip: origineel relatiegeschenk van CadeauXperts

logo-cadeauxperts

Gisteren zat ik te denken aan een origineel relatiegeschenk voor mijn medewerkers. Afgelopen kwartaal hebben wij namelijk een flinke omzet geboekt, dankzij de harde inzet van iedereen in het bedrijf. Daarom wil ik hen een origineel relatiegeschenk aanbieden, zodat zij zich ook er gewaardeerd voor voelen. Nu weet ik zelf niet veel over geschenken en moet ik op zoek naar iemand die mij hiermee kan helpen.

Visitenieuwste-producten-zonder-button

Het leek mij verstandig om een goede vriend van mij uit te nodigen bij mij thuis. Hij weet namelijk altijd waar ik terecht kan met bepaalde vragen. Tijdens het gesprek kwamen verschillende onderwerpen naar voren, waaronder het geschenk. Hij vertelde mij dat ik bij CadeauXperts moet zijn. Zij zouden namelijk het perfecte cadeau op maat kunnen maken voor mij. Nu had ik zelf een leuk idee voor een geschenk. Als ik dit kon combineren met de diensten van CadeauXperts, zou hier een heel mooi geschenk uit kunnen komen. Na het bezoekje van mijn goede vriend heb ik meteen contact opgenomen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contact logo-cadeauxperts

Het contact verliep soepel. De medewerker staat mij zeer vriendelijk te woord en weet duidelijk wat hij verkoopt. Opgegeven moment is mij ook veel duidelijk geworden en kijk ik nu al uit naar het resultaat. Zonder CadeauXperts weet ik niet wat ik moest doen voor mijn medewerkers. Dit bedrijf is dan ook veruit het beste bedrijf waar ik mee heb samengewerkt. Daarom raad ik CadeauXperts bij iedereen aan.