Design tuinbank voor in mijn tuin

Dutch-Riviera-Logo-header

Eén-en-twee-persoons-luxe-loungebeddenEen van de dingen die ik heel erg leuk vind om te doen, is het inrichten van mijn huis. Het liefst gebruik ik allemaal design spullen, maar deze zijn vaak ontzettend prijzig. Eens in de zoveel tijd heb ik genoeg geld gespaard en dan koop ik wat leuks voor mijn huis.

De tuin

Deze keer was de tuin aan de beurt. Voor de tuin was ik op zoek naar een design tuinbank.  In mijn tuin had ik namelijk wel een mooie design tuinset, maar niet een design tuinbank.

Via het internet ben ik terecht gekomen bij DutchRivièra. Op de website van dit bedrijf zag ik een hele mooie design tuinbank. Voordat ik helemaal naar de showroom ging rijden wilde ik eerst meer informatie over de tuinbank hebben.

Aan de telefoon is mij heel erg veel informatie gegeven over de design tuinbank. De prijs beviel mij wel heel goed en daarom ging ik langs bij de showroom. In het echt was de bank zelfs mooier en voor die prijs moest ik hem hebben. De bank heb ik direct gekocht en meegenomen naar huis.

Dezelfde dag heb ik de bank nog in de tuin gezet en deze stond daar heel erg mooi!