klikokasten koop je bij Propetto

klikokasten

Ik kocht onlangs klikokasten bij Propetto, een organisatie die allerlei opbergoplossingen bedenkt en produceert voor buiten. Onze containers waren een doorn in mijn oog namelijk. Het staat zo rommelig buiten. Dankzij de kasten die nu om onze kliko’s staan, genieten we weer van onze tuin!

Containers minder op laten vallen

klikokastenWij hebben een grote tuin en genieten hier erg van. Zeker wanneer het mooi weer is, zitten we vaak buiten. Alleen sinds een tijdje stoorde ik mij steeds vaker aan de aanblik van onze containers, die lelijke groene en grijze bakken. Ontzettend handig dat die bestaan en we hebben ze zeker nodig, maar het mocht wel wat onopvallender vonden wij. Iemand wees ons toen op de mogelijkheid van klikokasten.

Veel complimenten en vragen over gekregen

Op de website van Propetto zagen wij dat er diverse mogelijkheden zijn op het gebied van klikokasten. Zo kun je kiezen uit stalen en houten opbergboxen en containerbergingen. Wij besloten toen voor een stalen opbergbox te gaan, deze sloot het beste aan bij onze wensen. Een week later werd onze klikokast bezorgd, we hebben deze meteen in elkaar gezet en geïnstalleerd in de tuin. We zijn er erg blij mee. Het staat mooi in onze tuin en we krijgen er vaak complimenten en vragen over.