Op vakantie geweest in Gite Zuid-Frankrijk

 

Gites Zuid-Frankrijk

Mijn man en ik wilde er even lekker tussen uit en zaten twee weken geleden in een Gite Zuid-Frankrijk. Wij waren er echt even aan toe. Lekker een zon, zee en strand vakantie. Even weg van het vieze weer hier in Nederland. Het is dan wel lente maar vooralsnog lijkt en voelt het alsof het winter is.

Mijn man en ik gingen twee weken lang en hebben het echt naar ons zin gehad. Wij hadden elke dag lekker weer en hebben veel leuke dingen bekeken en gedaan. Naast dat wij ook veel dingen hebben gezien, hebben wij natuurlijk ook lekker gerelaxt aan het zwembad en het strand.

Wij hadden besloten om de kids dit keer thuis te laten. Die logeerde even twee weekjes bij opa en oma. Ook zij zijn niks te kort gekomen en hebben natuurlijk vaak genoeg leuke gedaan en lekker gegeten.

De goede keuze gemaakt

Via de website dordognemaison.com hebben wij een goed vakantiehuisje kunnen uitzoeken. Zij hadden een heel ruim aanbod en ook heel divers. Ook hadden zij veel mogelijkheden qua prijs, locatie etc. Hierdoor konden wij alles goed met elkaar vergelijken en uiteindelijk de beste keuze hebben gemaakt.

Dus als jij opzoek bent naar een leuk vakantiehuisje dan zou ik zeker even een kijkje nemen op deze website!