Ik heb een rolluikmotor aangeschaft

Lange tijd geleden had ik een rolluik aangeschaft en nog niet gedacht aan een rolluikmotor. Zo’n rolluikmotor leek mij achteraf gezien wel superhandig. Een vriend van me die had gelijk bij zijn bestelling een rolluikmotor besteld en had er dus enigszins al wat ervaring mee. hij zei tegen me dat hij het superhandig vond, vooral het dicht doen, als je snel wil slapen dan drukte hij op een knopje en kon hij alvast gaan liggen. Terwijl ik aan de hand van een touw de rolluik open en dicht moest doen, geen moeite, maar zon motor leek me wel wat.

Becker_motoren_en_bedieningen_zonnerijNadat ik had besloten om zo’n motor aan te schaffen, koos ik ervoor om meerdere rolluiken er op aan te sluiten, ik heb er namelijk drie en nu kan ik ze alle drie tegelijk dicht doen of open laten gaan. Het bespaard me tijd en moeite, niet dat ik zo’n lui persoon ben, maar het is toch altijd handig als je haast hebt.

Ik vind deze aankoop alles behalve een luxe, het is zeker m’n geld waard, nu nog steeds! Ik maak er met plezier gebruik van, Zonnerij heeft me een topproduct geleverd. Mijn vriend en ik zijn er allebei zeer tevreden mee!