Vloer egaliseren op mijn bedrijf

Mijn baas liet de vloer egaliseren van onze afdeling, was ook wel nodig alleen het kwam deze periode niet goed uit. Maar goed, ik ben afdelingsleider, dus ik moest zorgen dat de hele afdeling leeg zou staan. De medewerkers zouden een week van te voren langskomen om even te bekijken hoe we het zouden moeten aanpakken. Voor de vloer egaliseren moest echt alles uit de ruimte geplaatst worden.

DSC00252Toen de medewerkers van Zeb den Uyl langskwamen zeiden ze iets wat goed in mijn oren klonk, namelijk dat zij ervoor zouden zorgen dat alles leeg zou staan. Ik was gelijk verkocht aan dit bedrijf, ik heb het gelijk doorgegeven aan mijn baas die er zelf ook heel erg over te spreken was.
De medewerkers hebben zich aan hun afspraak gehouden en kwamen met een team om alles op te ruimen. Nadat alles leeg was hadden ze binnen een middag de hele afdeling geëgaliseerd. De dag erna werd alles weer terug geplaatst en konden we gewoon weer aan het werk.

Ik ben als afdelingsleider heel erg tevreden over de snelle, goede en professionele wijze hoe het personeel van Zeb den Uyl te werk ging. De vloer is heel mooi geworden, er is echt niks op aan te merken!