Lekker makkelijk en goedkoop, airport transfer

Wat is makkelijker wanneer je op vakantie gaat om een airport transfer te bestellen.  Je wordt netjes voor je eigen deur opgehaald en voor de deur bij Schiphol afgezet. De taxichauffeur weet de weg, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Je stapt op de afgesproken tijd in de taxi en het moment van de vakantie is dan al begonnen. Geen stress om het feit dat je in een file terecht kan komen en wanneer dit toch gebeurt dan weet de chauffeur wel de binnen door weggetjes om zo op tijd bij Schiphol aan te komen.  

Parkeren is geen probleem

Zelfs parkeren is geen probleem, want onze auto blijft lekker thuis voor de deur staan. Wij hebben vaak genoeg meegemaakt dat wij met eigen vervoer naar Schiphol gingen en doordat het zo druk was bijna het vliegtuig hadden gemist.

Sinds wij de voordelen van de airport transfer van Startaxi hebben ontdekt laten wij onze eigen auto thuis staan. Niet alleen door de vriendelijke chauffeurs, maar ook door de goedkope tarieven welke je voor een rit moet betalen is zeer aantrekkelijk. Voor ons kost een rit €40,-  en daar heb ik echt geen treinkaartje voor en nog maar te zwijgen over de kosten van het parkeren van de auto.