Mijn neefje vroeg voor sinterklaas een tafelvoetbaltafels voor in de tuin. Hij had deze namelijk op een schoolplein bij hem in de buurt gezien, en was er helemaal weg van. Ook hebben we de tuin uitgebouwd, dus is er meer plek. Sinterklaas moest wel naar de prijs- en kwaliteitsverhouding kijken, voordat hij een keuze maakte.tafelvoetbaltafel beton

Vergelijken

Om de perfecte tafelvoetbaltafels te vinden, hadden we verschillende websites met producten vergeleken met elkaar,  en daar een overzicht van gemaakt. Pingpongtafel.nl kwam daar als beste uit bij het onderzoek. Op de website bieden ze verschillende producten aan in deze categorie. Nu hebben wij een grote familie en kunnen we dit product in onze tuin zetten, zodat de hele familie er mee kan spelen. Het is mogelijk om de poppetjes in verschillende kleurtjes te bestellen. Ook was het mogelijk om extra balletjes te bestellen. Deze extra opties maakte de keuze uit de tafels voor ons extra makkelijk.

Contact

De tafel is op tijd geleverd, en geïnstalleerd. De levering verliep snel en veilig. De medewerkers stelden mij netjes op de hoogte van de stand van zaken. Ook zijn ze zeer vriendelijk en staan ze de klanten altijd netjes te woord. Dit was fijn, omdat wij de extra benodigde aandacht ook daadwerkelijk kregen.