Goede lokale vindbaarheid door lokale seo

logo-rp

Zo nu en dan hou ik de website van mijn vader bij. Mijn vader heeft er een tijdje geleden voor gekozen om een website te gaan gebruiken, zodat mensen makkelijker zijn contact gegevens en portfolio kon bekijken. Mijn vader hoorde namelijk van klanten dat zij hem niet makkelijk konden vinden via de zoekmachines. De website heeft hij door een bedrijf laten maken en ik had aangeboden om deze bij te werken voor hem.

Vindbaarheid

logo-rpDe website zag er goed uit, maar de bezoekers van de website kwamen uit het hele land en dat was niet de bedoeling. Voor verheldering hebben wij contact opgenomen met het bedrijf dat de website heeft gemaakt. Er werd aangegeven dat het kwam door de slechte lokale seo.

Het enige wat ik kon was de website bijhouden, maar dit werd ook te technisch voor mij. Samen met mijn vader hebben we besloten om de lokale seo uit te besteden. Het bedrijf dat de website had gemaakt zou dit ook kunnen doen. Mijn vader heeft ervoor gekozen om de lokale seo door het bedrijf te laten doen, zodat hij er geen omkijk meer naar had.

Sinds het bedrijf hier aan de slag mee is gegaan is de website veel makkelijker te vinden in de zoekmachines!