infraroodcabine voor reuma

infraroodsauna

Afgelopen maand kreeg ik van de dokter als advies om een infraroodcabine te kopen. Volgens hem zou het goed zijn voor de reuma. Aangezien ik voornamelijk pijn heb bij kou, kan ik het goed tegengaan met behulp van een infraroodcabine. 

Op internet staan veel bedrijven die cabine’s verkopen. Na een tijd zoeken op internet kwam ik het bedrijf Bodyfit tegen. Het bedrijf is gespecialiseerd in zwembaden, sauna’s, jacuzzi’s en zonnebanken. Naast het leveren van deze producten maken ze ook jacuzzi’s, sauna’s, zwembaden en zonnebanken op maat. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. De website is zeer overzichtelijk ingedeeld en daarnaast heeft elk product een goede omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt.

Echt een aanrader

Op de website had je de optie om te bestellen. Daar heb ik gelijk gebruik van gemaakt. Het bestellen was erg eenvoudig. Alles stond duidelijk aangegeven en het betalen is goed beveiligd. Met zeven dagen kwamen ze de sauna al bezorgen. De service van Bodyfit is dus perfect. Evenals de uitstekende kwaliteiten van de sauna. Sinds dat ik gebruik maak van de cabine heb ik minder last in het dagelijks leven.