Lig lekker in een bikini met je privacy scherm

balkonhek-kopen

Vind je het vervelender dat buren makkelijk op je balkon kunnen kijken? Dan kan je een privacyscherm over je hekwerk plaatsen. Een privacy scherm is een hoog scherm dat een zwarte kleur heeft. Je kan zelf wel door het scherm naar buiten kijken, maar mensen van buitenaf kunnen er moeilijk doorheen kijken. Zo kan je in alle privacy gebruiken maken van je balkon. Een privacy scherm kan fijn zijn als je in het centrum van een stad woont. Je wilt niet dat alle dagjesmensen je in je bikini zien zitten. Met een privacy scherm kan je wel gewoon in je bikini zitten, want niemand die het ziet.

Een veilige oplossing als je huisdieren hebt

Heb je katten die graag hoog springen? Dan kan alleen een hekwerk niet genoeg zijn. Veel katten zijn slim genoeg om niet van het balkon af te springen. Je hoeft je dus weinig zorgen te maken. Als je het risico niet wilt nemen kan je een balkonhek scherm aan je balkon toevoegen. Een balkonhek scherm is hoger dan je balkonhek. Katten kunnen er dus niet opspringen. Je kan je kat dan met een gerust hart naar buiten laten. Je weet zeker dat de kat er niet per ongeluk van af valt.

Lak je balkon meubilair

Als je geld hebt uitgegeven aan balkonmeubilair wil je wel graag dat het lang goed blijft. Het is dan ook belangrijk om je balkonmeubilair te lakken. Je kan bij iedere winkel waar je balkonmeubilair kan kopen ook lak kopen. Belangrijk is dat je het gaat lakken als het die dag niet regent. Vaak ben je wel een paar uur bezig met je meubilair lakken en daarna moet het ook nog een paar uur drogen. Als de lak uiteindelijk droog is, heb je wel lang plezier van je meubilair. De lak beschermt het meubilair namelijk, waardoor het er langer mooi uit blijft zien.