Belastingadvies nabij Arnhem

Belastingadvies Arnhem

Belastingadvies nabij Arnhem is waarover ik graag mijn complimenten over wil achterlaten.Zelf ben ik namelijk net ondernemer. Het bedrijf van mijn vader heb ik mogen overnemen. Echter werkte hij nog op een vrij ouderwetse manier. Om het nu maar even te hebben over de administratie en belastingen. Zelf ben ik van mening dat je dit moet overlaten aan een boekhouder. Het is immers niet voor niets hun vak. Daarom ben ik bij verschillende kantoren langs geweest voor een intake om op deze manier te kunnen beslissen aan wie ik mijn zaken letterlijk toevertrouwd. Als laatste van de vier boekhoudkantoren kwam ik bij Den Hartog & Hoogveld in Heteren. Hier was het een laagdrempelig en open gesprek. In gewone taal werd mij alles duidelijk van de werkwijze en wat ik allemaal kon verwachten. Tijdens het gesprek wist ik al dat ik mijn keuze had gemaakt. Daarom heb ik aan het einde van het gesprek een vervolgafspraak gemaakt om alles over te dragen. 

Belastingadvies nabij Arnhem kun je te allen tijde gebruiken

De belastingen moeten nu eenmaal ook op orde zijn en ik ben hier dan ook zeer goed in geholpen. Ook ben ik er achter dat mijn vader zich een hoop tijd had kunnen sparen als hij dit ook had uitbesteed. Enfin, ik ben er dus achtergekomen dat ik meer geld overhoud dan bij de vorige afrekening. Regels waar je zelf niet zomaar op de hoogte van kan zijn, weten de boekhouders van dit bedrijf vanzelfsprekend. 

Naast de administratie, belastingen laat ik ook de lonen via dit kantoor lopen. Mijn medewerkers hebben allen een account waar zij zelf hun zaken kunnen inzien en ook als zij bijvoorbeeld vrij zijn of ziek zijn loopt ook via dit systeem. Wel zo efficiënt toch?