In ieder bedrijfspand moeten ten alle tijden voldoende BHV aanwezig zijn, om ervoor te zorgen dat wanneer er een noodsituatie plaatsvindt, dat er genoeg mankracht is om iedere aanwezige snel in veiligheid te brengen. Iedere werknemer kan BHV worden als deze een BHV training doet. Wil jij nu ook BHV worden, of ben je al BHV maar moet je je certificaat laten vernieuwen? Dan kun je terecht voor een BHV training in Groningen. Deze trainingslocatie van G4S Training & Safety is ideaal voor iedereen die in de noordelijke provincies woont. Je hoeft hierdoor geen uren te reizen om toch de juiste training te kunnen krijgen. De BHV training Groningen is voor iedereen geschikt die zich graag in wil zetten om zijn of haar collega’s, overige aanwezigen in het pand en natuurlijk zichzelf te kunnen helpen op een veilige manier te kunnen werken.

De trainingsmogelijkheden

Bij de G4S Training & Safety BHV Training Groningen kun je terecht voor training op het gebied van basisopleidingen, vervolgopleidingen, herhalingen en specialistische trainingen zoals het werken met een AED of beginnende brandjes blussen. Tijdens de BHV training Groningen leer je de belangrijkste theorie die nodig is en ligt er veel nadruk op praktijklessen waar je ook begrijpt hoe je de opgedane theorie in de praktijk moet uitvoeren. Aan het einde van de training ontvang je bij een voldoende resultaat een diploma dat afhankelijk van de training 1,5 tot 10 jaar gelden is en overal gebruikt kan worden.

De locatie

De BHV training Groningen wordt gehouden op de Moermanskweg nummer 2. De locatie is eenvoudig te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Op deze locatie is alles beschikbaar om op een zo realistisch mogelijke manier de trainingen te volgen, waardoor je een goed beeld hebt wat er gedaan moet worden wanneer je op de werkvloer met een vergelijkbare situatie te maken krijgt. Als jij de BHV training wil volgen ben je in Groningen bij G4S Training & Safety aan het juiste adres.