Claudia Zuiderwijk bij APG Groep N.V.

Dat Claudia Zuiderwijk ontzettend veel betekend voor ondernemers is onderhand wel duidelijk. Ze is namelijk lid van de Raad van Commissarissen bij KPN en APG Groep, bestuurslid bij PubliQ en lid van het Forum Smart Industry. Ook is ze voorzitten bij de KvK sinds januari 2014. Op Linkedin is te zien dat ze de nodige opleidingen heeft gevolgd en daarnaast veel ervaring heeft op het gebied leidinggeven. Vanuit haar functie bij de Kamer van Koophandel is zij bestuurslid en jurylid bij Koning Willem I Stichting en lid van Forum Smart Industry landelijk.

Hart voor ondernemers

Als ondernemer heb ik alle artikelen gelezen van Claudia Zuiderwijk. Als je alle artikelen hebt gelezen kan je duidelijk zien dat ze een hart heeft voor ondernemers. Zo doet ze veel werk voor zzp’ers en MKB’ers.

Strategieën

Claudia heeft verschillende strategieën. Zo zorgt ze ervoor dat de KvK website zo efficiënt mogelijk word ingedeeld voor ondernemers. Op deze manier krijgen de ondernemers de juiste informatie en zal het de ontwikkeling bevorderen. Het is daarom echt een aanrader om alle artikelen van Claudia goed in de gaten te houden. Je kan er ontzettend veel van leren en dat doet je bedrijf alleen maar ten goede.