Een baan in Sint-Oedenrode als systeembeheerder

baan in sint oedenrode

Sint-Oedenrode is een plaats in Noord-Brabant. Het ligt in de Meierij van ‘s-Hertogenbosch. Systeembeheerder is een functie in de IT. Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de goede werking van een of meer computersystemen. Wil je een baan in Sint Oedenrode als systeembeheerder, dan volgen hier twee vacatures.

Senior Systeembeheerder

In de functie van Senior Systeembeheerder ben ja als Windows Server Specialist verantwoordelijk voor het systeembeheer dat wordt uitgevoerd vanuit de eigen Cloud-omgeving. Je bent op zoek naar mogelijkheden om de omgeving van de klant te optimaliseren. Het is van belang dat je de wensen van de klant snapt en dat je deze om kan zetten in concrete oplossingen. Je moet ervaring hebben met verschillende Cloud Omgevingen en je moet de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed beheersen.

Junior Systeembeheerder

Als junior systeembeheerder bij Windows Server Specialist ben je verantwoordelijk alle werkzaamheden die in relatie staan met het netwerk van de klant en de cloud omgeving. Dit betreft ook projecten waarbij je samen met een senior systeembeheerder migraties of implementaties uitvoert. Je moet goede kennis hebben van recente IT technologieën zoals Windows Server en Office 365. Ook moet je microsoft certificaten hebben of je moet bereid zijn om deze te behalen. Je moet een harde werker en een aanpakker zijn.