Energieverdelers om je stroom te bewaken!

Het klinkt wellicht erg vreemd in de oren, maar wist je dat je met energieverdelers ervoor kan zorgen dat de stroom in jouw bedrijf bespaart blijft. Dit houdt in dat je geen zorgen hoeft te maken over het feit dat de stroom er steeds uit klapt. 

Ik baalde voor een paar dagen terug namelijk als een stekker. Wanneer ik een bepaald soort lamp aanzette klapt de stroom eruit. Op zich kan het wel eens gebeuren maar uit automatisme zet je toch weer de lamp aan…

logo

Nu dat dan het gehele bedrijf zonder stroom komt te zitten ben ik aan het zoeken geweest naar de oorzaak hiervan. Dit leidde mij naar een onschuldige lamp! Balen natuurlijk aangezien ik geen elektricien ben en hier dus hulp voor moet inschakelen. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een oplossing ben ik terecht gekomen op de website van HG Industrial. Door direct contact met hun op te nemen hoopte ik dat ze zo snel mogelijk konden komen. Gelukkig zijn ze afgelopen vrijdag bij ons geweest en hebben het energie zo geleid zodat het niet meer mogelijk is om eruit te klappen. Ik ben dan ook zeer tevreden en hoop van harte dat ik mijn lampje weer gewoon aan kan zetten!