Kijk eens op de website van Billincasso!

website Billincasso

website BillincassoPas geleden was ik opzoek naar een incassobureau. Ik kwam al snel uit op de website Billincasso. Ik las dankzij recensies op internet dat dit bedrijf als erg goed bekend staat. Ik besloot daarom om dus een kijkje op de website te nemen. Dit zag er goed uit en daarom nam ik contact met ze op. Ik wilde er namelijk voor zorgen dat ik het geld zou krijgen van klanten die mij niet betaald hadden. Dit waren er een hele hoop en daarom moest ik opzoek gaan naar een incassobureau.

Na een goed gesprek besloot ik om met dit bedrijf in zee te gaan en dat was een goede keuze. Ze hebben er namelijk op een zeer nette manier voor gezorgd dat ik mijn geld heb gekregen en daar ben ik erg blij mee.

Een goede keuze!

Niet alleen bij mij heeft dit werk goed werk afgeleverd. Ze hebben dit namelijk gedaan bij verschillende bedrijven. Ik heb klanten die ik erg goed ken namelijk verteld over dit bedrijf en veel van deze klanten zijn in zee gegaan met dit bedrijf. Ze hebben net als ik allemaal positieve verhalen en dat laat zien dat dit bedrijf over het algemeen goed werk afleverd.