Pallet inleveren om ruimte te maken

logo

Bij mij op het werk hebben wij een aantal nieuwe machines binnengekregen. Het magazijn waar de machines zijn geplaatst is een stuk kleiner geworden. Alle pallets die bij elkaar gepropt zijn staan nu in de weg. Van mijn baas moest ik op zoek gaan naar een oplossing dat geen geld zou gaan kosten.

Inleveren

Mij leek het een goed idee om op zoek te gaan naar pallet inleveren tegen een vergoeding. Op deze manier zou het opruimen van de pallets geen geld kosten, maar juist opleveren.

europalletVia het internet ben ik op zoek gegaan naar een  bedrijf waar pallets ingekocht kunnen worden. Al snel kwam ik terecht bij Pallet Handel Den Bosch. Op de website stond informatie over “pallet inleveren”. Omdat wij nogal een groot aantal pallets hadden heb ik gebeld om deze op te halen.

Het bedrijf vertelde dat ze grote aantal pallets vaak op komen halen. De vergoeding zou worden bepaald aan de hand van het aantal pallets en aan de hand van het merk en de staat hiervan.

De pallets werden de volgende dag opgehaald. Er is een mooie prijs gemaakt voor de pallets en daar was mijn baas heel erg blij mee. In het magazijn is nu vele meer ruimte!