Visite kaartjes laten maken door drukkerij Capelle aan den IJssel

1-logo-van-beuzekom

visitekaartjesSinds kort heb ik een nieuwe functie gekregen op mijn werk. Bij deze functie horen meer verantwoordelijkheden en ik heb veel meer te maken met klanten. De functie die ik had gekregen had ook een andere naam en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die de perfecte visitekaartjes voor mij kon maken.

Mooi en voordelig

Een collega heeft mij gewezen op een goede drukkerij Cappelle aan den IJssel. Deze drukkerij Cappelle aan den IJssel heet Van Beuzekom. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik deze naam voorbij hoorde komen en daarom heb ik op de website gekeken.

Al snel kwam ik er achter dat dit bedrijf waarschijnlijk een heel mooi visitekaartje voor mij kon maken. Het bedrijf stond ook nog eens bekend om zijn voordelige prijzen in verhouding met de kwaliteit.

Na een telefonisch gesprek heeft de medewerker mij geadviseerd welke visitekaartje het beste bij mijn wensen zouden passen. Het leek mij een heel goed idee en daarom heb ik direct de bestelling geplaatst.

De visitekaartje kwamen binnen een week aan en deze zagen er ontzettend professioneel uit. Eigenlijk had ik niet verwacht dat de visitekaartjes er zo goed uit zouden zien voor de prijs en daarom was ik aangenaam verrast!