Geweldig mooi huis kopen de Bilt

Eindelijk is mijn droom uitgekomen, ik ga een huis kopen de Bilt. Samen met makelaar Karin van der Willigen hebben wij uitgekeken naar een leuke, maar wat belangrijker is een betaalbare woning in de Bilt. Natuurlijk hebben wij steeds via het internet naar woningen gekeken en alle kranten uitgeplozen, maar nooit een leuk huis gevonden. Behalve dat je een huis zonder een makelaar gaat kopen loop je het risico om een huis met verborgen gebreken te kopen. Een makelaar en vooral Karin van der Willigen heeft verstand van de zaken en weet precies waar je op moet letten wanneer je een huis wilt kopen.  huis kopen de Bilt

Een geweldig huis in de Bilt

Omdat ik ben geboren in de Bilt leek het mij geweldig om hier weer te gaan wonen. Meerdere keren ben ik door mijn oude wijk gaan rijden in de hoop om een huis tegen te komen die te koop stond.

Tot ik vorige week een telefoontje van de makelaar kreeg zij had een huis gevonden welke nog niet officieel in de verkoop stond, maar er wel eerdaags in kwam. Samen met mijn gezin en de makelaar hebben wij een bezichtiging gepland en zijn wij er vorige week wezen kijken, resultaat, wij gaan verhuizen!