Geweldige verkoopmakelaar Eindhoven gevonden!

vmg-logo

Mijn huis staat al een tijdje te koop. Helaas wilt het steeds maar niet lukken om mijn huis te verkopen. Omdat ik en mijn vriendin aan kinderen zitten te denken willen wij groter gaan wonen en willen wij een huis in een kindvriendelijke buurt.

De verkoopmakelaar

Voordat wij het huis te koop zouden gaan zetten had ik eerst een verkoopmakelaar ingeschakeld. Helaas verliep de communicatie niet met de  vorige verkoopmakelaar, omdat wij na vele bezichtigingen niet veel waren opgeschoten.

makelaarSamen met mijn vriendin ben ik op zoek gegaan naar “verkoopmakelaar Eindhoven“. We kwamen direct op de site van VMG Makelaars. De website zag er veelbelovend uit en daarom heb ik een afspraak gemaakt met een van de verkoopmakelaars.

Toen de verkoopmakelaar langs kwam begreep hij niet dat het huis nog niet verkocht was en wou gelijk met ons en het huis aan de slag. Je gelooft het niet, maar de verkoopmakelaar Eindhoven van VMG Makelaars heeft ons huis binnen een maand weten te verkopen!

Volgens de verkoopmakelaar kwam het onder andere door het verkoopplan van de vorige verkoopmakelaar. Omdat mijn vriendin en ik nu op zoek zijn naar een mooi koop huis, gaan wij zeker weer een makelaar inschakelen van VMG Makelaars!