Een jas met bontkraag heren gezocht!

Al een geruime tijd ben ik aan het zoeken naar een jas met bontkraag heren. Dit vind ik persoonlijk leuker als een gewone leren jas! Nu dat ik helaas geen tijd heb om naar de stad te gaan en te shoppen ben ik op het internet gaan zoeken. Uiteindelijk terecht gekomen op de website van Leathershop Doci. Hier hadden ze diverse jassen waaronder ook mijn favoriet! Ik wilde wel de kleur zwart als jas hebben waar ik bij hun geen zorgen voor hoef te maken! De Versano jassen die hun in het assortiment hebben zijn een stuk voordeliger als wat ik elders gezien had! Dit gaf mij dan ook de doorslag om juist bij hun te bestellen! logo-slide

Zelfs het bestellen van een leren jas bij hun verloopt erg gemakkelijk. Vanachter mijn eigen computer is het mogelijk om een jas te bestellen zonder dat ik er de deur voor uit moet, geweldig toch?

Ook mijn vriendin wilde graag een nieuwe jas hebben, zij draagt ook graag leer en dit vind ik natuurlijk ideaal. Doordat we hetzelfde smaak hebben kan ik gemakkelijk voor haar gaan shoppen op de website van Leathershop Doci!