Op dit moment heeft van Bommel ontzettend veel in de aanbieding. Zo zijn de kobra schoenen flink afgeprijsd. Je krijgt maar liefs 50% korting op alle kobra schoenen. De prijzen liggen tussen de €200,- / €180,-.  Met de korting die van Bommel op dit moment geeft betaal je slechts €90,-. Het is daarom ook echt een aanrader om snel jouw bestelling te plaatsen.

De schoenen heb ik besteld voor mijn vriendin die er gek op is. Zij vind de schoenen fantastisch lopen. Daarnaast beschikken ze over goede kwaliteiten, dus je hebt er enorm veel plezier van.

De winkel

De winkel van van Bommel is erg goed. Je word uitstekend geholpen. Aangezien ik weet welke schoenmaat zij heeft, wist ik precies welke ik moest hebben. Toen ik het cadeautje aan haar gaf, was ze enorm blij. De schoenen lopen erg fijn en ze draagt ze nu met regelmaat.

Indien je liever online besteld is dat ook mogelijk. Persoonlijk vind ik langsgaan in de winkel fijner, maar dat is per persoon verschillend. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact met ze opnemen. Telefonisch en via de mail.