Groot rijbewijs halen bij Osseforth opleidingen Limburg

groot rijbewijs

Bij Osseforth opleidingen Limburg kan je een groot rijbewijs halen. Een groot rijbewijs is een vrachtwagen rijbewijs. De instructeurs van Osseforth opleidingen Limburg hebben jaren ervaring en leren van de verschillende omstandigheden van het vak.

Osseforth

Inschrijven groot rijbewijs

Zet nu de eerste stap naar het halen van je groot rijbewijs. Schrijf je in voor een theoriecursus of proefles. Een theoriecursus wordt ook gegeven door Osseforth opleidingen Limburg. Je kan hier dus voor het hele pakket terecht. De theorievakken zijn versneld te volgen in een versnelde dagopleiding of avondplanning. Je kan ook voor een zelfstudie kiezen, hierbij kan je dan zelf beslissen wanneer je eraan gaat werken en wanneer je hem wil gaan halen. Bij de dagopleiding volg je regelmatig een les, dit is een of twee keer per week tussen 19:00 en 22:00. De cursussen kunnen worden gevolgd in Elsloo, Maastricht en Kerkrade. Daarna kan je beginnen met de praktijk van je groot rijbewijs. Ook dit kan versneld, je kan dit is mogelijk vanaf 5 dagen tot 10 weken en vinden overdag plaats. Een reguliere rijopleiding voor groot rijbewijs houdt in dat je een of twee keer per week een les volgt. Natuurlijk moet je voor de vrachtwagen opleiding ook eerst een medische keuring ondergaan. Hierover krijg je alle informatie van je instructeur. Alles is mogelijk bij Osseforth opleidingen Limburg.

Vrachtwagens

Ik heb mijn groot rijbewijs gehaald!

Toen ik mijn groot rijbewijs wilde halen ging ik op zoek naar een rijschool die mij hierbij kon helpen. Ik kwam uit bij Osseforth opleidingen Limburg ik heb contact opgenomen en besloten een proefles te nemen. Ik had zelfstandig al mijn theorie gehaald zodat ik gelijk kon beginnen met rijden. Ik kon niet wachten en had er heel veel zin in. Gelukkig kon ik ook daadwerkelijk snel beginnen. Ik ben ik een keer geslaagd voor mijn groot rijbewijs en kan niet wachten om te rijden!