Veiligheidsbewustzijn training krijgen

Het krijgen van een veiligheidsbewustzijn training is enorm belangrijk. Hiermee kan je er namelijk goed voor zorgen dat het werk op een veilige manier uitgevoerd wordt. Natuurlijk is het belangrijkste van het werk dat je niet alleen op jezelf let, ook je collega’s dien je in de gaten te houden.

logo-1

Nu dat onze werkgever een training heeft aangevraagd zodat we met ze alle leren hoe dat we op het werk moeten zijn ben ik tevreden. Ik vind het namelijk erg belangrijk om te weten hoe dat je het beste veilig kan werken.  Met het volgen van deze cursus wordt er op een professionele manier overgedragen naar de cursist hoe dat het werk veilig uitgevoerd kan worden.

Aanstaande maandag hebben we deze training, al moet ik zeggen dat ik hier onwijs veel zin in heb. Ik had namelijk al eerder op het internet gezocht naar informatie en hierdoor enthousiast over ben geworden. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe dat de cursus gegeven gaat worden! Maar zoals ik mijn collega’s ken wordt het een gezellige dag met veel informatie.