Aanrader: parasol horeca!

parasol horeca

parasol horecaEen horeca parasol is iets dat ik al een tijdje in mijn tuin wilde hebben. Ik zat vaak heerlijk op terrasjes en vaak dacht ik erover na hoe lekker het wel niet zou zijn als ik dit thuis zou hebben.

Pas geleden kwam ik bij een vriend op bezoek en hij had thuis een mooie plek gecreëerd. Hij had hier een mooie parasol staan en windschermen waren ook aanwezig. Dit wilde ik ook wel, daarom vroeg ik hem waar hij dit gekocht had. Hij vertelde me dat hij dit gedaan had op de website van Xterior. Dit bedrijf biedt allerlei handige producten aan voor horeca ondernemingen. Mijn vriend heeft hier besteld omdat hij hier zeker wist dat de producten van hoge kwaliteit zijn.

Dit leek mij ook wel wat!

Na een middag lekker op zijn terras gezeten te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik dit ook wel wilde. Ik ben daarom naar de website toegegaan en ik heb een prachtige parasol besteld. Ik heb zelf al een mooie hoek in mijn tuin en ik kan nu al niet meer wachten tot dat mijn aankoop binnen is. Ik hou jullie hiervan op de hoogte!