De voordelen van trespa platen

goedkope Trespa platen

Op het gebied van HPL-platen is Trespa een van de bekendste merken. De afkorting HPL staat voor High Pressure Laminate, dit geeft dus direct duidelijk aan dat het hier gaat om kunststof platen dat onder zeer hoge druk worden vervaardigd. De Trespa platen bestaan ruwweg uit twee materialen: houtvezels en hars. Onder extreem hoge druk worden beide materialen samengeperst, met als resultaat een kunststof paneel dat uiterst slagvast is. Daarnaast worden Trespa platen uitgehard met een speciale manier, door Electron Beam Curing, hierdoor zijn de HPL-platen van Trespa zeer weerbestendig en krasbestendig. Door de hoge dichtheid van Trespa platen worden deze massaal gebruikt als vervanging van hout bij onder andere de bouw van woningen.

Bestand tegen weersinvloeden

De Trespa platen zijn speciaal geproduceerd voor toepassingen buitenshuis en daardoor uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Omdat er een speciale toplaag op de HPL-platen zit, zijn de platen bestand tegen Uv-straling en kunnen ze niet verkleuren door de zon of regen. Bovendien zorgt de verharde toplaag er voor dat rondvliegend vuil hier geen schade aan kan richten. Anders dan bijvoorbeeld hout is de levensduur van Trespa zeer duurzaam en op de lange termijn bespaart u veel geld. Goedkope Trespa platen kunt u eenvoudig online bestellen.

goedkope Trespa platen

Weinig onderhoud en eenvoudig te reinigen

De steenharde bovenlaag biedt Trespa platen niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar heeft ook een egale structuur, en dat voorkomt dat vuil zich kan ophopen waardoor de platen gemakkelijk te reinigen zijn. Daarnaast is de toplaag resistent tegen alle schoonmaakmiddelen, met als gevolg dat deze geen schade kunnen aanrichten. En dankzij de vlakke toplaag zijn Trespa platen gemakkelijk te reinigen en is het gebruik van zware reinigingsmiddelen niet nodig. Veel steden hebben bovendien last van graffiti die gespoten wordt op publieke gebouwen. Zoals ieder ander vuil is ook graffiti probleemloos van Trespa platen te verwijderen.

Toepassingsmogelijkheden van Trespa

De platen van Trespa zijn voor talloze toepassingen geschikt: zowel voor binnen als voor buiten. Ook door hun veerkracht, duurzaamheid en relatieve lage kosten worden Trespa platen veelvoudig toegepast. Kijk voor goedkope Trespa platen verder op het internet.