Naar Provence Frankrijk om te genieten van de zon

Provence Frankrijk

In Nederland zijn er erg veel mensen die ervoor kiezen om naar het buitenland te gaan in de zomer. Dit omdat het weer in Nederland zelf erg wisselvallig kan zijn. Wanneer je op vakantie wilt gaan naar het buitenland voor lekker weer, zal je al snel wat zuidelijker moeten kijken. Een plek in Europa dat goed te bereiken is en waar het zomers gemiddeld zo’n 28 graden is, is Provence Frankrijk

Andere redenen om naar Provence te gaan

Het klimaat is voor velen dé reden om naar Provence te gaan. Toch zijn er naast het klimaat ook nog veel andere redenen denkbaar. Een ander erg veel genoemde reden, is de verscheidenheid in landschap. Zo zijn er in Provence prachtige vulkanen en gebergtes. Daarnaast zijn er mooie olijfboomgaarden en kun je een wandeling maken tussen de prachtige Dennen. De natuur in Provence is naast het klimaat een erg belangrijke factor om voor deze locatie te kiezen.

Provence Frankrijk

Houd je van lekker eten? Ga naar Provence!

Wanneer lekker eten jouw dag goed kan maken, dan is Provence de ideale vakantiebestemming om naartoe te gaan. Zo is het in deze regio gebruikelijk om wekelijks eten te halen op de markt. Vooral de kruiden en de groenten in Provence zijn heerlijk. Naast dat je ervoor kunt kiezen om zelf iets lekkers te bereiden, kun je er ook voor kiezen om naar één van de vele prachtige restaurants te gaan.