Velux Dakraam

Misschien slaap je op zolder en vind je het niet handig dat er zo weinig daglicht naar binnen komt, met het aanbrengen van een Velux dakraam ben je direct van dit probleem af. Tevens wordt het luchten en ventileren van de kamer een stuk eenvoudiger. Wist je dat je voor vochtige ruimten speciale uitvoeringen hebt van een dakraam, deze zijn op een speciale manier afgewerkt zodat het houtwerk niet gaat rotten. Op deze manier kun je ook in natte ruimten gebruik maken van een ventilatiemogelijkheid.

Velux Dakraam

Meer dan het binnenhalen van daglicht

Met een Velux dakraam haal je meer binnen dan alleen maar daglicht, ventileren en frisse lucht is misschien nog wel belangrijker voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat over het algemeen, binnenlucht veel vervuilder is dan buitenlucht. Hieruit kun je dus opmaken dat je met een dakraam indirect ook werkt aan je gezondheid, door middel van het rooster of door het raam te openen breng je frisse lucht de kamer binnen. Wil je ook een gezonde lucht in de kamer, ga dan snel naar bouw-handel.nl voor een dakraam van Velux.

Meerwaarde voor je woning

Naast alle positieve dingen als meer daglicht en frisse lucht in je kamer, is een Velux dakraam ook een meerwaarde voor de woning. Maak van een ruimte die nergens voor bedoeld is een volwaardige kamer of bergruimte, zo heb je meer oppervlak om te wonen en stijgt de waarde van je woning. Wil je ook meer woonoppervlak dan raden we je aan om ook een dakraam op zolder in te bouwen, geniet ook van de vele voordelen.