Wanneer je voor een tegelvloer kiest, dan kies je voor Mosa tegels kopen. Elke variatie is immers mogelijk met tegels. Iedere kleur, functie en formaat is mogelijk met tegels. Natuursteen bijvoorbeeld, zal de rest van je leven meegaan. En tegels zijn milieuvriendelijk. Een tegelvloer is een verstandige manier om met vloerverwarming te combineren.

Het onderhoud van een tegelvloer is één van de gemakkelijkste onder de vloeren. Even een sopje en klaar is Kees. Stofzuigen doe je een paar maal per week, waarna een een keer per week een dweilbeurt, je vloer er weer spic en span laat uitzien. Mosa tegels lenen zich voor elke ruimte in je huis.

Kwaliteitsvloeren

De Mosa tegel zorgt voor een levendige vloer met veel sfeer en warmte. Janvanerp.nl., heeft een mooie collectie Mosa vloeren, die je live kunt aanschouwen in één van de vier showrooms.

Mosa tegels moeten voldoen aan diverse eisen. Functionaliteit en kwaliteit staan voorop. Echter, de dessins voeren de boventoon. Door de kwaliteitsontwerpen zijn de Mosa tegels een trendsetter op de tegelvloerenmarkt. Mosa heeft de beschikking over verfijnde architectonische oplossingen die door hoogwaardige praktische technieken kunnen worden vertaald in een hoogwaardig stukje vakwerk. Antisliptegels, kleuren en accessoires worden zodanig op elkaar afgestemd, dat er een gedetailleerd product ontstaat.